Splošni pogoji

Pozdravljen(a) na forumu SLO Caravaning

Kot uporabnik se strinjate, da bodo vsi vpisani podatki shranjeni v bazo podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, vendar pa administrator in lastnik spletnega mesta Lauder-trade d.o.o. ne odgovarjajo v primeru računalniških vdorov v sistem.

Naš sistem za delovanje uporablja piškotke (ang. cookies) za shranjevanje podatkov na vašem računalniku. Piškotki ne vsebujejo nikakršnih informacij in služijo samo temu, da vam olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo, da vas forum na spletnem mestu http://caravaning.si/forum/ ob prijavi prepozna in vam omogoči pisanje na forumu ter vam pove katera sporočila še niste prebrali.

Vaš E-mail naslov bo uporabljen za potrjevanje registracije, prejemanje sporočil v zvezi s forumom in portalom SLO Caravaning ter posredovanje novega gesla v primeru izgube le tega.


Člani foruma smo v glavnem avtodomarji, nekaj je prikoličarjev in seveda, precej članov se šele odloča, išče .......

Forum je precej specifične narave, zelo družabno usmerjen zato je na njem tudi precej klepeta, ki z avtodomarstvom nima posebne povezave, skratka precej tudi "nakladamo". Občasno se dobivamo v živo, včasih regionalno, na prednovoletnih zabavah, obletnicah foruma (letos bo deseta) pa se zberemo forumaši iz cele Slovenije. Seveda kdor želi, silimo nikogar.

Za "članstvo" na forumu se plača enkratna vpisnina v višini 18 EUR z DDV.
Več o plačilu: http://caravaning.si/forum/index.php?topic=10262.0

Da pa ne plačate mačka v žaklju imate po prejemu gesla mesec dni časa, da se odločite ali se nam pridružite ali ne. V tem času lahko berete kompleten forum, ne morete pa pisati, odgovarjati, pošiljati zasebnih sporočil. Prav tako nimate dostopa do "oddelka koristno", kjer imamo zbrane potopise članov (preko 350), datoteke (za uvoz v GPS) s postajališči za avtodome, razna navodila, homologacijska poročila za samograditelje ........

Kako izgleda stran s potopisi lahko vidite tule:
http://caravaning.si/potopisi.jpg
ali pa stran z zbranimi koordinatami postajališč za avtodome:
http://caravaning.si/gps.jpg

Na forumu je prepovedano objavljanje kakršnihkoli zakonsko prepovedanih materialov: nelegalnih programov, pornografije, žalitev...... Prav tako ni dovoljeno reklamiranje - če se torej prijavljate na forum z namenom ponujanja vaših uslug-izdelkov ne izgubljajte časa z registracijo.

Član, ki se tega ne bo držal bo izbrisan ne glede na plačano vpisnino.


Če se kadarkoli do konca testnega obdobja odločite postati polnopravni član enostavno nakažite 18 EUR (z DDV) na:

Lauder Lauder-trade d.o.o.
Zasavska cesta 81 1231 Ljubljana 
TR: 02053-0052103834 

V namen plačila vpišite svoj izbrani vzdevek. Po plačilu nam to javite na info@caravaning.si

Z registracijo na forum se strinjate tudi z:
- objavo vaših slik z raznih forumaških srečanj
- se odpovedujete vsakršnim zahtevkom iz avtorskih pravic vaših prispevkov, potopisov, slik ..... na forumu
- ob morebitnem izstopu iz članstva iz kateregakoli vzroka ne morete zahtevati brisanja vaših sporočil, ki ste jih že objavili
- ste seznanjeni in sprejemate dejstvo, da včasih forum nekaj ur, ob večjih posegih-napakah nekaj dni ne deluje

ČE V 24 URAH NE PREJMETE ODOBRITVE REGISTRACIJE NAPIŠITE MAIL NA INFO@CARAVANING.SI OZ. POGLEJTE MED VSILJENO POŠTO (SPAM) ŠE POSEBEJ ČE UPORABLJATE GMAIL !!!

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na info@caravaning.si!

Goran
Forum SLO Caravaning